Referenties: Hieronder enkele reactie's van onze klanten:

 

 

Paneelsysteem Classic, groen, Fam. van Amerongen te Valkenburg

We zijn er heel tevreden mee. We kunnen nu rustig zitten als de kleinkinderen op bezoek zijn. Het bestellen via de website is heel duidelijk. Twee hoogtes hekwerk dien je apart in te vullen. De bestelling werd conform afspraak geleverd en het ontbrekende onderdeel werd snel toegezonden. Het plaatsen was ook, dankzij de duidelijke instructies, een fluitje van een cent. Kortom een tevreden klant.

 

 

Harmonicagaas met bovenbuis systeem, groen, Dhr. Wiggelaar te Herten

Ik ben  zeer tevreden over het hekwerk en dank u voor de uitstekende aflevering.

 

Fam. S. te Herkenbosch:

Het dubbelstaaf hekwerk is een mooi en stevig product, dat zich, de instructie volgend, eenvoudig laat plaatsen en monteren. Het contact met Topdeal tijdens de bestelling en levering was prima. We hebben (en krijgen nog steeds) veel positieve reacties van passanten.

 

 

 

Dhr. van Tol te Almere:

De afhandeling en bezorging verliep vlekkeloos en daar ben ik zeer tevreden over. Van het geplaatste hek ontvangt u hierbij enkele foto's. 

 

 

 

 

Dhr. Van den Born te Tholen, Plasitor gaas:

We zijn zeer vereerd, dat je vraagt om onze bevindingen. Je zou net zo goed het gaas hebben kunnen leveren en verder niets van je kunnen laten horen. De "nazorg" komt erg klantgebonden over.  Het gaas is in goede staat, netjes verpakt, snel en op de geleverde dag afgeleverd. Ik heb echter alleen het gaas gebruikt, geen palen van Topdeal, maar houten palen van een bouwmarkt. Die heb ik in beton gegoten in de grond geplaatst en daarna het gaas aangebracht. Makkelijk te verwerken en goed strak te trekken. Het ziet er keurig uit (al zeg ik het zelf). De kippenren is een plaatje, mede door het keurige gaas.

 

 

 

 

Dhr. Manshanden te Utrecht, Pantanet Family gaas: 

Vanuit onze kant een zeer prettige ervaring en de buren tegenover ons zijn zelfs jaloers op ons!

 

 

 

 

Dhr. Florusse te Heinenoord, Plasitor gaas met prikkeldraad:

De levering was perfect en op tijd!

 

 

Dhr. Poleij te Lelystad, Pantanet Protect gaas: De palenhouders verticaal waterpas in de grond krijgen. Het werkt het beste wanneer iemand de paal precies rechtop houd terwijl de ander de houder van de vleugels in de grond slaat (onze grond bestaat uit zware klei en was keihard). De vleugels willen door het slaan ombuigen al wordt er een houten blokje tussen gehouden. Het plaatsen van de palen op bovengenoemde manier is dan een eitje.

 

Het gaas hebben wij eerst uitgerold, daarna de stukken gekoppeld en vervolgens met aan beiden einden een tractor voorzichtig straks getrokken langs de palen. Het vastzetten van de het gaas met de bijgeleverde tang met clips is na enige oefening vrij eenvoudig. De afrastering (100 meter) dient als scheiding tiussen de paardenweide en wegberm.