Nieuws 

 

Nieuw in ons assortiment: Sierhekwerk  14-11-2014

Om ons hekwerk aanbod compleet te maken hebben wij  sierhekwerk opgenomen in ons assortiment. Dit zijn 13 verschillende modellen, van modern tot klassiek en verkrijgbaar in de standaard kleur groen en zwart. Ook is het sierhekwerk te leveren in iedere gewenste RAL kleur tegen een geringe meerprijs!

Neem contact met ons op voor een brochure of offerte.

  •   

Meld u nu aan voor het Topdealplaza.nl ambassadeurschap 14-01-2011

Vanwege het 2 jarig jublieum kunnen alle klanten die in het verleden reeds een product hebben aangeschaft zich aanmelden om Ambassadeur van Topdealplaza.nl te worden. Klik op de link boven en meld u aan.

 

Het aanbod van Topdealplaza.nl is vandaag uitgebreidt met raamdecoratie. Via topdealraamdecoratie.nl kunt u vele raamdecoratie producten online berekenen zoals aluminium en houten jaloezieen, lamellen, rol- en vouwgordijnen, vertical strings en facetlights. Alle producten worden gratis bij u bezorgd. Indien gewenst kunnen wij alles bij u komen inmeten en monteren.

 

Uiteindelijk is het zover en kunt u ook voortaan uw eigen gietvloer samen. Deze vloeren worden gelegd door de vakbekwame medewerkers van DRT vloeren.

 
Gelukkig 2011! 01-01-2011

De medewerkers van Topdealplaza.nl wensen iedereen een zeer voorspoedig en gezond 2011.

 

Binnenkort kunt u online uw prijs berekenen van de nieuwste trend op het gebied van vloeren, gietvloeren. Deze strakke design vloeren kunnen zowel particulier als zakelijk worden gebruikt.

 

Vanaf vandaag kunt u via www.topdealhekwerk.nl direct uw prijs online berekeken. Wij leveren uitsluitend
het A-merk Betafence tegen de voordelijgste prijzen van heel Nederland. Alles wordt bij u thuis geleverd!

 

Van jaloezie tot aan facetlight en van plisse tot aan rolgordijnen, alle nieuwe trends op het gebied van raamdecoratie vindt u hier! U kunt nu al uw offerte aanvragen via www.topdealraamdecoratie.nl

 

Topdeal heeft haar succesformule uitgebreidt: u kunt hekwerken bestellen op Topdeal Hekwerk.

 

Op verkzoek van vele klanten is het vanaf vandaag mogelijk om een aanbetaling te doen van 50% via de bekende
betaalmethode Ideal.